Åbner jem og fix 1 marts

Butikker & åbningstider – Jem & Fix

Butikker & åbningstider | jem & fix

Se jem & fix åbningstider her og find din nærmeste butik. Vores butikker er fordelt over hele Danmark.

jem & fix åbner fire butikker tirsdag d. 14. marts

10. mar. 2017 — Med åbningen af to nye byggemarkeder i Kokkedal og Ølstykke runder lavpriskæden nu hele 112 butikker i Danmark.

Med åbningen af to nye byggemarkeder i Kokkedal og Ølstykke runder lavpriskæden nu hele 112 butikker i Danmark. Samtidig flytter vi butikkerne i Assens og Tønder til nye flotte lokaler, og det markeres med et brag af en åbningsfest tirsdag den 14. marts kl. 8.00. Åbninger og flytninger til bedre lokaler er en vigtig del af jem & fix’ plan om hele tiden at optimere og vækste virksomheden.

Læs mere om vores historie – Jem & Fix

Læs mere om vores historie | jem & fix

Den første jem & fix butik åbnes den 24. marts i Fredericia. Svend Pedersen ansættes som adm. direktør. jem & fix etableres som et aktieselskab ejet af Fakta, …

I jem & fix er vi meget stolte af vores forretning, som kun er vokset siden vi kom på markedet i 1987. Vil du gerne læse mere om, hvordan vi er vokset til at være Danmarks billigste lavpris-byggemarked, så kast et blik på tidslinjen her, hvor du får historien om jem & fix

Byggemarkedet med lavpris fylder 34 år – Jem & Fix

Byggemarkedet med lavpris fylder 34 år

25. mar. 2022 — Byggemarkedet med lavpris fylder 34 år25. marts 2022. Vi er ikke som de andre byggemarkeder. Vi er et lavpris byggemarked.

Vi er ikke som de andre byggemarkeder. Vi er et lavpris byggemarked. Danmarks eneste lavpris byggemarked. Vi gør tingene på vores egen måde, og det gør vores kunder også.

jem & fix i Skanderborg får ny adresse

Den nye butik slår dørene op søndag den 21. marts. Butikschef Christian Jørgensen og hans team er klar til at byde velkommen til lokale fix …

jem & fix har fået nye flotte rammer i Skanderborg. Bor man i eller omkring Skanderborg, finder man fra søndag den 21. marts sit lokale lavpris byggemarked på Danmarksvej 23A.

jem & fix åbner nye butikker i Hinnerup og Fredensborg

13. apr. 2018 — marts valgte vi at udvide vores åbningstider, så alle jem & fix butikker landet over nu holder åbent hver dag fra kl. 8 – 19. Det betyder 11 …

Med 30 års erfaring ved jem & fix efterhånden, hvad der skal til for at holde et brag af en åbningsfest, og med åbningen af de nye butik i Hinnerup og Fredensborg tirsdag d. 17. april kl. 8.00 er kæden nu oppe på hele 117 butikker i Danmark.

25 års jubilæum – Jem & Fix

25 års jubilæum

22. mar. 2013 — Den 24. marts 1988 åbnede jem & fix den første butik i Fredericia. … med en reception på vores hovedkontor, den 22. marts 2013.

jem & fix holder så vidt muligt åbent, men vis hensyn

Du kan fortsat handle i vores butikker under visse hensyn18. marts 2020. Du kan fortsat tage i din lokale jem & fix butik fra 8-19 og handle i vores webshop …

Hold afstand, vask hænder, nys i ærmet, pas på de ældre og svage og bliv i det hele taget hjemme, hvis du har de mindste sygdomstegn. Sundhedsstyrelsens anbefalinger er klare, og dem bakker vi op om til fulde og opfordrer til at passe på dig selv og hinanden, hvis du handler i vores butikker. Alternativt er du også altid velkommen på jemogfix.dk.

Vi holder åbningsfest i Næstved – Jem & Fix

Vi holder åbningsfest i Næstved | jem & fix

Ny jem & fix åbner i Næstved: Kom til åbningsfest 14. marts 2022 … 20. marts i flotte, nye lokaler på Vestergårdsvej 30, 4700 Næstved.

jem & fix i Næstved inviterer til åbningsfest i nye lokaler. Åbningsavisen gælder hele ugen, og butikken har åbent hver dag fra 8-19.

Keywords: åbner jem og fix 1 marts, jem og fix åbningstider, åbningstider jem og fix, hjem og fix åbningstider, jem og fix åbningstider påske, jemogfix åbningstider, jem.og fix åbningstider, jem og fix butik, jem og fiks åbningstider, jem og fix store bededag, åbningstid jem og fix, jem og fix åbningstid, jem fix åbningstider, jen og fix åbningstider, jem og fix københavn, har jem og fix åben, åbningstider i påsken jem og fix, åbner jem og fix på mandag, jem og fix åbningstider i påsken, jem og fix åbningstider påsken, jem og fix ballerup, jem og fix åbningstider påske 2022, hvornår lukker jem og fix, jem og fix åbningstider helligdage, jem og fix butikker, er jem og fix åben, www jemogfix dk åbningstider, hvornår åbner jem og fix, jem og fix åben kristi himmelfartsdag, jem og fix åben, jem og fix åbningstider i pinsen, jem og fix åbning i påsken, jem og fix helligdage, jem og fix åbningstider store bededag, hjem og fiks åbningstider, åbningstider jem og fix påsken, nærmeste jem og fix, jem og fix rødovre, jem og fix lukketid, jem og fix lukketider, har jem og fix åben i påsken, jem og fix tilst åbningstider, jemogfix dk åbningstider, jem og fix åbningstider påsken 2022, jem og fix åbningstider påsken 2021, hem og fix åbningstider, jemogfix åbningstider påske, har jem og fix åbent grundlovsdag, jem og fix åbningstider pinse, jem og fix i nærheden, jem og fix lyngby, åbningstider i jem og fix, påske åbningstider jem og fix, åbner jem og fix, har jem og fix åben i dag, har jem og fix åbent i påsken, har jem og fix åben i morgen, har jem og fix åbent store bededag, jem og fix gladsaxe, jem og fix påske åbningstider, jem og fix bededag, hvad tid lukker jem og fix, jem og fix åben store bededag, har jem og fix åbent, jem og fix åbningstider jul, jem og fix pinse, jem og fix åben i påsken, jem og fix tåstrup, jem og fix åbent i påsken, jem og fix hvidovre, jem og fix birkerød, jem.og.fix åbningstider, hvornår åbner jem og fix igen, jem og fix near me, jem og fix nørrebro, jem og fix åbningstider københavn, jem og fix grundlovsdag, jem og fix åbningstider st bededag, hjem.og fix åbningstider, jem og fix østerbro, jem og fix i påsken, jem og fix påsken, jemogfix.dk åbningstider, jem og fix åbner, jem og fix åbningstider nytår, åbningstider jem og fix i påsken, har jem og fix åbent i dag, www.jemogfix.dk åbningstider, jem og fix frederiksberg, jern og fix åbningstider, hjem og fix åbningstider i dag, har jem og fix åbent i morgen, jem og fix genåbning, jem og fix københavn s, jem og fix skærtorsdag, har jem og fix åben igen, jem og fix åbent, jem og fix kristi himmelfartsdag, hjem og fix åbningstider påske, jem og fix åbningstider bededag, jem og fix åbning, må jem og fix åbne på mandag, jem og fix åbningstid påske