Foldebord ikea

NORDEN Klapbord, hvid, 26/89/152×80 cm – IKEA

Flere varianterTORPARÖ. Bord, inde/ude, 70×42 cm, hvid. TORPARÖ Bord, ude, hvid/kan klappes sammen, 130×74 cm. Sammenlign. BONDHOLMEN Bord, ude, grå, …

NORDEN Klapbord, hvid, 26/89/152×80 cm. Klapborde har været brugt i flere århundreder – med det pladsbesparende design kommer det nok ikke som en overraskelse. Vi gav bordet et enkelt skandinavisk udtryk og tilføjede et par skuffer til bestik og servietter.

Spar plads med et smart væghængt bord – IKEA

Klapbord til væggen – Spar plads med et smart væghængt bord – IKEA

Fra sofaborde til konsolborde og natborde til spiseborde. Et bord er et alsidigt møbel, der ofte kan bruges til flere forskellige ting. Derfor er det vigtigt, …

Et væghængt klapbord udnytter pladsen optimalt og giver dig en fleksibel spise- og arbejdsplads. Hos IKEA finder du et stort udvalg af væghængte klapborde.

NORBERG Vægmonteret klapbord, hvid, 74×60 cm – IKEA

NORBERG Vægmonteret klapbord, hvid – IKEA

NORBERG Vægmonteret klapbord, hvid. Bliver til en praktisk hylde til småting, når den er slået ned. Du sparer plads, når bordet ikke er i brug, da det kan klappes sammen.

NORDEN Klapbord, birk, 26/89/152×80 cm – IKEA

NORDEN Klapbord, birk, 26/89/152×80 cm. Klapborde har været brugt i flere århundreder – med det pladsbesparende design kommer det nok ikke som en overraskelse. Vi gav bordet et enkelt skandinavisk udtryk og tilføjede et par skuffer til bestik og servietter.

NORDVIKEN Klapbord, hvid, 74/104×74 cm – IKEA

NORDVIKEN Klapbord, hvid – IKEA

NORDVIKEN Klapbord, hvid. Perfekt som spisebord til et lille køkken eller som en smuk detalje i et stort rum. Dette bord af træ med det smukke åremønster passer i enhver indretning.

IKEA PS 2012 Klapbord, bambus/hvid, 74/106/138×80 cm

IKEA PS 2012 Klapbord, bambus/hvid, 74/106/138×80 cm – IKEA

IKEA PS 2012 Klapbord, bambus/hvid, 74/106/138×80 cm Bordpladen er lavet af meget stærk bambus. Den lille og praktiske størrelse gør det nemt at placere bordet, også selvom pladsen er begrænset.

Udendørs spiseborde – IKEA

Udendørs spisebordeborde – IKEA

Udendørs spiseborde

IDANÄS Klapbord, hvid, 51/86×96 cm – IKEA

IDANÄS Klapbord, hvid, 51/86×96 cm Et fleksibelt bord, du kan placere op mod en væg eller fritstående som et skrivebord, et sminkebord eller et spisebord. Klappen er nem at klappe op, når du har brug for mere plads til din bærbare computer, dine hårbørster eller dine venner.

Borde – Find alle typer borde i forskellige designs – IKEA

Borde – Find alle typer borde i forskellige designs – IKEA

Alt fra bar- og caféborde til skrive-, spise- og toiletborde i vores store udvalg. Vi har borde i adskillige stilarter og størrelser til ethvert hjem.

Keywords: foldebord ikea, ikea fold ud bord, klapborde ikea, klap sammen bord ikea, fold ud bord ikea, sammenklappeligt bord ikea