Ikea vaskemaskine

Vaskemaskine – vaskemaskiner m. 5 års garanti til lav pris

Vaskemaskine – vaskemaskiner m. 5 års garanti til lav pris – IKEA

Vores indbyggede vaskemaskine passer til indretningen med en låge. Se alle funktioner og vores 5 års garanti her.

Se alle de vaskemaskiner der passer til METOD køkken

Se alle de vaskemaskiner der passer til METOD køkken – IKEA

IKEA – Vaskemaskiner til METOD

TVÄTTAD Integreret vaskemaskine, hvid – IKEA

TVÄTTAD Integreret vaskemaskine, hvid Den rummelige vaskemaskine registrerer, hvor meget vasketøj du lægger i den, og kontrollerer vandmængde og tid. Med et dampprogram og andre funktioner kan du tilpasse din vask efter dit behov. 5 års garanti. Læs betingelserne i garantifolderen.

TVÄTTAD Integreret vaskemaskine/tørretumb, hvid – IKEA

TVÄTTAD Integreret vaskemaskine/tørretumb, hvid Skjult i et skab med en låge, der matcher resten af rummets indretning, så ingen vil gætte, at der er en 2-i-1 vaskemaskine/tørretumbler indvendigt. Dampprogram og andre funktioner gør, at du kan tilpasse maskinen til dine forskellige behov.

UDDARP Vaskemaskine, IKEA 300, 7 kg

UDDARP Vaskemaskine, IKEA 300, 7 kg – IKEA

UDDARP Vaskemaskine, IKEA 300, 7 kg Denne fritstående vaskemaskine har alle de funktioner, du leder efter i et enkelt og brugervenligt design. Med en vaskekapacitet på 7 kg, opfylder den dine vaskebehov i hverdagen. 5 års garanti. Læs betingelserne i garantifolderen.

Få inspiration til at indrette et bryggers – IKEA

I IKEA finder du alt, du skal bruge for at indrette et bryggers, der indeholder alle de funktioner, du har brug for. Få plads til vaskemaskinen og tørretumbleren, hæng vasketøjet til tørre og indret dig med entremøbler, så du har et sted til sko og jakker. Se her.

UDDARP Vaskemaskine, IKEA 500, 8 kg

UDDARP Vaskemaskine, IKEA 500, 8 kg – IKEA

UDDARP Vaskemaskine, IKEA 500, 8 kg Denne fritstående vaskemaskine har alle de funktioner, du leder efter i et enkelt og brugervenligt design. Med en stor, familievenlig vaskekapacitet på 8 kg, så den opfylder dine vaskebehov i hverdagen. 5 års garanti. Læs betingelserne i garantifolderen.

UDDARP Vaskemaskine/tørretumbler, IKEA 500, 8/5 kg

UDDARP Vaskemaskine/tørretumbler, IKEA 500, 8/5 kg – IKEA

UDDARP Vaskemaskine/tørretumbler, IKEA 500, 8/5 kg Revolutionerede, når du vil spare plads. Denne kombinerede vaskemaskine/tørretumbler giver dig dobbelt funktion i én fritstående hvidevare. Et enkelt og brugervenligt design med vaskekapacitet på 8 kg og tørrekapacitet på 5 kg.

Find Vaskemaskine Ikea i Til boligen – Køb brugt på DBA

Keywords: ikea vaskemaskine, vaskemaskine ikea, lille vaskemaskine ikea