Peter lieps restaurant

Peter Liep’s Hus i Dyrehaven – restaurant- og selskabslokaler

Peter Liep, som lægger navn til huset, var skytte og skovfoged i Dyrehaven og den første til at drive stedet helt op til slutningen af 1800-tallet. I dag har vi …

Vi inviterer indenfor i lyse og hyggelige lokaler med fokus på godt værtskab og et moderne køkken, der afspejler skoven omkring os.

Peter Lieps Hus – Spiseliv

Peter Lieps Hus

Historisk og hyggelig restaurant med fokus på godt værtskab og et moderne køkken, der afspejler skoven omkring os og havet bare et stenkast herfra.

Anmeldelser af Peter Lieps Hus – Trustpilot

7. jun. 2022 — Peter Liep var skytte og skovfoged i Dyrehaven og drev stedet helt op til slutningen af 1800-tallet. Han tog selv mod sine gæster og skabte en …

Peter Liep’s Hus, Sjælland – Restaurantanmeldelser

Peter Liep’s Hus, Sjælland – Restaurantanmeldelser – Tripadvisor

Det eneste, der om muligt kan gøre det endnu bedre, er et pitstop undervejs på en hyggelig og lækker restaurant. Må vi foreslå Peter Lip’s Hus?

Restauranter i Sjælland: Se 169 anmeldelser fra rejsende af restauranter i 0Sjælland, og søg på køkken, pris, sted og meget mere.

Peter Lieps Hus Klampenborg – Dagens Menu

Peter Lieps Hus Se menukort og åbningstider. Bestil Takeaway til afhentning eller bord. Bestil direkte fra Peter Lieps Hus Klampenborg og spar penge. Dyrehaven 8 Klampenborg 2930

Peter Lieps Hus (@peterliepshus) • Instagram photos and …

Peter Lieps Hus – NORD Magasinet

Interview med Peter Liep’s hus nye ejer | Lyngby Storcenter

Interview med Peter Liep’s hus nye ejer | Lyngby Storcenter

Vi tog en lille snak med Stig Thorsteinsson fra Peter Liep’s hus om det bedste af det bedste, traditioner, efterårsmad, Dyrehaven – Læs det store interview her!

Keywords: peter lieps restaurant